Kristiina Hampaala

Koulutettu hieroja, Kalevalainen jäsenkorjaaja

Klassisen hieronnan yhteydessä teen tarvittaessa nivelmobilisointia ja triggerpistekäsittelyä.

Rentouttava meridiaanihieronta tehdään vaatteiden läpi hoitomatolla kevyin painalluksin ja keinutuksin energiaratoja hyödyntäen.

Intialainen päähieronta virkistää ja rentouttaa.

Kalevalainen jäsenkorjaus on tehokas ja kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa ei ole niksautteluja eikä kipukynnystä ylitetä.

Katso suosittelut (1 kpl) »

Kristiina Hampaala

SIJAINTI

Arkadiankatu 10  
Helsinki

YHTEYSTIEDOT

www.lumianna.fi
045 6383961

VARAA AIKA

Varaa aika soittamalla tai tekstiviestillä numerosta
045 6383961

Eläkeläiset hoitoon -10 euroa!SYKSYN SUPERTARJOUS ! 

30 min hieronta vain 25,- (40,-)

Tarjous voimassa lokakuun 2017 loppuun


TIETOJA PALVELUISTA

Klassinen hieronta, nivelmobilisoinnit, triggerpistekäsittelyt

30 min 40,-    45 min 50,-    60 min 60,-    90 min 80,-

Hieronta auttaa tuki- ja liikuntaelinsairauksiin (tenniskyynärpää, nivelrikko, noidannuoli, jäätynyt olkapää, juoksijan polvi, iskias, hermopinteet, bursiitit, fibromyalgia, ym.), stressiin , päänsärkyyn, lihasjännityksiin ja -kipuihin, kudosten uusiutumiseen, aineenvaihduntaan ja ruoansulatushäiriöihin.

Nivelmobilisoinnilla hoidetaan nivelten kiputiloja ja parannetaan liikelaajuuksia pehmittelemällä kireitä nivelsiteitä ja -kapseleita sekä niveliä ympäröiviä lihaksia ja lihaskalvoja.

Triggerpisteet aiheuttavat epämääräistä kipua paikallisesti tai myös heijastealueille. Ylirasituksesta johtuen lihassolujen sisällä olevat sarkomeerit eivät liiku normaalisti, mutta erilaisten tekniikoiden avulla ne saadaan palautettua toimintakykyisiksi.

Tarvittaessa myös passiivisia venytyksiä ja MET-tekniikkaa sekä opastusta aktiivisiin venytyksiin.


Intialainen päähieronta    30 min 40,-

Intialainen päähieronta tehdään tuolilla istuen. Pään lisäksi käsitellään niskahartiaseutu, korvat ja ohimot. Hoito voidaan tehdä joko öljyllä tai ilman.
Hieronta parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, auttaa stressiin, päänsärkyyn, unen laatuun, aivojen hapensaantiin ja tinnitukseen. Virkistää ja rentouttaa samanaikaisesti.


Meridiaanihieronta     60 min 60,-    90 min 80,-

Meridiaanit ovat energiaratoja, joilla akupisteet sijaitsevat. Hieronta tehdään vaatteiden läpi hoitomatolla kevyin painalluksin ja keinutuksin energiaratoja hyödyntäen. Mukaan pitkähihaiset ja -lahkeiset rennot vaatteet, mielellään puuvillaa.

Rentouttava meridiaanihieronta auttaa erityisesti stressiin ja univaikeuksiin, myös niska- ja hartiajännityksiin, muihin lihaskireyksiin, hermostoon ja aineenvaihduntaan. Hoito vahvistaa ja tasapainottaa energian virtaamista kehossa ja siten ylläpitää terveyttä.

Ei sovi raskauden alku- ja loppukolmanneksella.


Kalevalainen jäsenkorjaus    1h 45 min 90,-    lapsille esim. 45 min 50,-

Kalevalalainen jäsenkorjaus on vanhaa kansanparannusperinnettä, jossa käsitellään mobilisoivin ottein koko ihmisen kineettinen ketju jaloista päähän saakka. Lihakset, lihaskalvot, nivelet, sidekudokset, kudosnestekierto, verenkierto ja hermotoiminta palautetaan luonnolliseen tilaansa, jolloin keho pääsee hoitamaan itse itseään ja kivut hellittävät.

Hoito auttaa erilaisiin virheasentoihin ja kiputiloihin kuten päänsärky, migreeni, tinnitus, huimaus, tenniskyynärpää, jäätynyt olkapää, skolioosi, penikkatauti, iskias, levottomat jalat, lonkkien virheasennot, jalkojen toiminnallinen erimittaisuus, lapojen lukkiutumiset, purentahäiriöt, näköhäiriöt ja esim. yläselän nikamalukoista johtuva hengenahdistus. Autonomisen hermoston kautta hoidon vaikutus ulottuu sisäelimiin saakka.

Kalevalainen jäsenkorjaus on lempeä ja tehokas hoitomuoto, jossa ei ole niksautteluja eikä kipukynnystä ylitetä. Hoidon jälkeen tulee välttää fyysistä rasitusta 3 vrk, erityisesti kiertoliikkeitä. Ei sovi raskauden loppukolmanneksella eikä heti synnyttämisen jälkeen (väh. 6 kk synnytyksestä tai imetyksen loputtua).ASIAKKAIDEN SUOSITTELUT

Meridiaanihieronta Lumiannassa on pala taivasta.
Niina, kanta-asiakas